Blog

Ben jij klaar voor 2021?

31 december 2020 • Janice

2020 was een jaar waarop niemand gehoopt heeft, maar het heeft ons veel geleerd. Er zijn positieve en negatieve kanten, het is waar je het op baseert. Er zijn veel doden gevallen, en vele mensen waren eenzaam, maar er zijn ook veel tranen van blijdschap gevallen, er is veel gelachen en er is genoten van de momenten dat we samen konden zijn. Corona heeft ervoor gezorgd dat we in één keer niet zoveel meer mogen doen, veel mensen bang zijn en misschien zelfs depressief. Het heeft er ook voor gezorgd dat we meer tijd hebben voor onze (nieuwe) hobby, het huis opknappen of om tijd door te brengen met ons gezin/dierbaren. Corona heeft ons ook meer tijd gegeven om met God bezig te zijn en je te focussen op de dingen die Hij van jou vraagt.

Wat ik hiermee wil zeggen is dat je ook positief terug kan kijken op 2020 in plaats van negatief. Denk bijvoorbeeld aan de gebedsverhoringen die God in 2020 heeft gedaan, de momenten dat je even kon genieten van de natuur, of gezellig met je familie/gezin kon zijn.

God heeft ons beloofd dat Jezus op een dag, wanneer niemand dat verwacht, terug zal komen op deze aarde. Dat doet Hij om de christenen die hun leven op Hem gebouwd hebben en op Hem hebben vertrouwd mee te nemen naar de Hemel, een plek waar geen pijn en verdriet meer zal zijn. Dit is iets waar je op kan vertrouwen en naar uit kan kijken, want God komt ALTIJD zijn beloftes na. Ik denk dat iedereen wel naar de Hemel zou willen gaan, maar niet iedereen heeft die zekerheid dat hij/zij naar de Hemel gaat. Als je je richt op de dingen die jou blij maken en je God op nummer één zet, kan je vol goede moed 2021 in gaan. Ondanks de problemen die je gaat krijgen, kan je God om hulp vragen en samen naar 2022 gaan, in positiviteit en moed!

Alvast een goede jaarwisseling en de zegen van God!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

web design zwolle