Blog

Opwekkingsdiensten – pastor Gutierrez

24 maart 2021 • Marcel

In Zwolle hebben wij na de conferentie de eerste krachtige opwekkingsdiensten gehad!

Pastor Roman Gutierrez uit McAllen (Texas) preekte van zondag 21 maart t/m woensdag 24 maart via de livestream in Zwolle. Deze preken waren speciaal voor de Zwolle kerk gemaakt.

Ik heb zijn getuigenis al eerder gehoord, maar het blijft indrukwekkend om te horen. Pastor Gutierrez heeft veel ellende meegemaakt zoals afwijzing, geweld en drugsgebruik. In zijn getuigenis vertelt hij bijvoorbeeld dat hij twee keer is overleden. Eén van de twee doodervaringen kwam doordat hij werd neergestoken door zijn beste vriend na een ruzie over een zakje van 20 dollar aan cocaïne. Dit kwam omdat hij verslaafd was aan drugs vanaf een erg jonge leeftijd (11 jaar). Uiteindelijk roept hij op 25-jarige leeftijd uit naar God. Zijn moeder was tot bekering gekomen, vier jaar voordat hij tot bekering kwam. Op het moment dat pastor Guiterez naar God uitriep belde zijn moeder hem. Ze zei dat zij ervaarde dat God sprak tot haar om hem te bellen. Zijn moeder nodigt hem uit naar de kerk de volgende dag en hij komt radicaal tot bekering. Hij is namelijk in één keer verlost van drank en drugs. Ook zegt hij zijn gewelddadige leven vaarwel.

Als je zijn getuigenis nog niet gehoord hebt, kan ik iedereen aanraden om dit hier terug te kijken. Roman’s getuigenis is een verhaal van herstel. Het maakt voor God niet uit hoe diep je bent gezonken. Hij wil ook herstel brengen in jouw leven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

web design zwolle