Muziek

Nieuwe muziek voor het komend jaar…

3 januari 2021 • Lawrence
2020 is voorbij, dus beginnen wij het nieuwe jaar met een frisse start! Veel mensen hebben goede voornemens. De één is van plan om meer te bewegen en de ander wil meer letten op zijn/haar voeding. Er staan voldoende ideeën op het internet. Mijn goede voornemen is nieuwe christelijke muziek te vinden voor dit jaar. Ik heb een top 3 gemaakt van christelijke artiesten waar ik dit jaar meer van wil horen!

1. Jonathan Ogden

Van toegewijd akoestische nummers tot jazz, hip-hop en pop maakt Jonathan muzikale soundscapes die jou meeneemt op een reis.

Deze artiest nam mij zeker mee op reis. Met gegarandeerd een zalving over dee muziek, wat ik het belangrijkst vind als ik muziek luister. Ik luister voornamelijk naar Worship Sessions voor op de achtergrond of tijdens een bidstond.

Bekijk hier ook het verhaal van Jonathan Ogden.

2. Rivers & Robots

Ze zijn begonnen in een slaapkamer en na 2 succesvolle albums zijn Rivers & Robots verdergegaan in een officiële studio. Een combinatie van akoestische en elektronische geluiden, nummers met voorgelezen psalmen en bijbel passages.

Ook deze groep heeft een sterke zalving over hun muziek. Hierbij is Jonathan Ogden ook een bandlid. Daarnaast is deze muziek heel relaxt om naar te luisteren. Het brengt direct een geestelijke atmosfeer in je huiskamer of kantoor!

3. RED Hands

De gospel groep RED Hands bestaat uit 7 muzikanten. Eén van de bandleden (Kyrie) vertelt hoe de band is geïnspireerd door het boek Psalmen. Deze getalenteerde muzikanten maken vooral pop en funk met een layback vibe.

Op deze muziek kun je lekker swingen en brengt positieve energie naar boven. Het meest opvallende is dat de muzikanten van zichzelf ontzettend goed zijn. Ook de zalving van God ligt hier ongetwijfeld op. Daarom is dit is de juiste combinatie om naar te luisteren.

2 reacties

  1. Richard

    7 januari 2021 • 15:50 uur

    Leuk! ga ik zeker even beluisteren.

  2. Kenneth

    27 januari 2021 • 18:25 uur

    Red Hands ken ik nog niet. Ga ik zeker eens checken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

web design zwolle