In deze serie vraag ik mensen van alle leeftijden om een leuk en lekker recept met ons te delen! Wie weet kan jij dit thuis ook een keer proberen, dan hoef je je niet te vervelen en heb je als je klaar bent ook nog eens lekker eten! Lijkt jou dit nou ook leuk om te doen en wil jij ook graag een recept met ons delen, laat dan een reactie onder deze post achter. We gaan vandaag in de keuken van Anne Vuijk, Noortje Beimers en Brenda Luciano kijken. Anne heeft Nasi Goreng, Noortje heeft Pasta kip pesto en Brenda heeft Corned Beef ku funchi gemaakt. Scroll maar snel naar beneden als je wilt weten hoe ze te werk zijn gegaan.
Nasi Goreng van Anne Vuijk:
Pasta Kip Pesto van Noortje Beimers:
Corned Beef ku funchi van Brenda Luciano:
Ingrediënten:
– 1 blik Corned Beef
– 1 tomaat, fijngesneden
– 1 ui, fijngesneden
– 1/4 groene paprika, fijngesneden
– 1/4 theelepel knoflook poeder
– 1/4 theelepel komijn poeder
– 1 1/2 theelepel ketjap asin
– 2 theelepels piccalilly
– 2 eetlepels ketchup
– 3 eetlepels olie
Bereidingswijze:
1)Je ingredieten fijn snijden.
2)Verhit de olie en fruit hierin je ui, tomaat en paprika glazig.
3)Voeg de knoflookpoeder, komijnpoeder en ketjap toe en laat dit ongeveer 20 sec. sudderen.
4)De cornedbeef, piccalilly en de ketchup toevoegen.
5)Laat alles ongeveer 8 minuten op middelvuur fruiten (wel af en toe omscheppen).
Ruby
8 april 2021 • 18:03 uurHumm zo lekker recept van Curacao ????
Corned Beef met Funchi ????????
Janice
8 april 2021 • 18:06 uurJa inderdaad een super lekker gerecht!