Column

Ik ben er voor je!

8 april 2021 • Shurley
 

Ik ben er voor je!

Dit was het thema van ’the Passion’, gespeeld door bekende Nederlanders, vandaag precies een week geleden. Het paasfeest waarin wij afgelopen dagen herdachten dat Jezus 2021 jaar geleden stierf aan het kruis. Dat heeft Hij gedaan om onze zonden te vergeven. Hij stond op uit de dood om onze fouten en tekortkomingen te overwinnen. Kort gezegd zei Jezus tegen ons, Ik ben er voor je!

Jezus gehoorzaamde Zijn Vader, Hij liet de beker niet aan Hem voorbij gaan en stierf voor een ieder. Waardoor Hij nu kan zeggen Ik ben er altijd voor jou. Hij had ons lief voordat wij Hem konden lief hebben.

Hij riep jouw naam en zei, … (vul jouw naam in) Ik ben er voor je!

Mocht je Jezus nog niet persoonlijk kennen, onthoud dan dat Hij er is en er altijd voor je zal zijn. Zijn deur staat open. Door een gebed te bidden en Jezus in je hart te vragen maak je een keuze om God er voor je te laten zijn.

Voor hen die een persoonlijke relatie met Jezus hebben de volgende vraag, voor wie ben jij er? Wij zouden kunnen zeggen dat de volgende zin, wij willen meer op Jezus lijken, behoort tot kerkjargon. Het is daarom belangrijk om even stil te staan en te waken dat het niet alleen woorden zijn, maar ook moet blijken uit onze daden.

Jezus zegt, Ik ben er voor je, gekomen naar de wereld zodat een ieder eeuwig leven kan hebben.

Wie kan jouw hulp gebruiken? Voor wie kan jij er zijn?

2 reacties

  1. Zayda Van Laar Hailand

    9 april 2021 • 09:41 uur

    Als ik wakker wordt denk ik gelijk aan degenen die in mijn huis zijn en begin er gelijk voor hun te bidden voor hun behoeften en danken en vragen “HEER WÁT kan ik voor U doen. Hij leidt mij en draagt mij door de dag heen. De hele dag door bid en praat en zing ik wat Hij mij ingeeft.

  2. Shurley

    9 april 2021 • 22:51 uur

    Wat een mooie getuigenis. Heel mooi omschreven hoe u God betrekt in uw dagelijkse leven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

web design zwolle