Interview

Land van stilte

11 maart 2021 • Shurley

Vandaag neemt Léomie Vaessen uit de Amsterdam kerk, ons mee in haar bevindingen over het volgende boek. Met onder andere de volgende krachtige quote,

Terwijl wij ons moeten vasthouden aan Jezus en naar Hem moeten uitroepen, omdat Hij waarlijk de weg, de waarheid en het leven is..

lees snel verder…

Het boek ‘Land van Stilte’

Het boek gaat over het verhaal van een vrouw die al twaalf jaar aan bloedvloeiingen geleden heeft. Het spreekt uitgebreid over haar leven vòòr haar ziekte, trauma’s en gebeurtenissen die zij meemaakt in die tijd. Zij spreekt over hoe zij zichzelf de schuld geeft van haar ziekte, de eenzame jaren die zij meemaakt en uiteindelijk haar ontmoeting met Jezus.

Ik vind het een inspirerend boek, omdat het een beter beeld geeft van hoe het leven van deze vrouw eruit had kunnen zien in die tijd. Het is natuurlijk een fictief boek en het is belangrijk om ons te houden aan de bijbel als leidraad. Dit boek zorgt ervoor dat je het besef kan krijgen van een verhaal, wat in de bijbel in een aantal regels wordt beschreven. Je wordt meegenomen in haar levensverhaal wat minstens 12 jaar gespeeld heeft. De momenten van verdriet, bitterheid, pijn, zelfmedelijden, eenzaamheid etc. worden belicht, om uiteindelijk te lezen hoe Jezus haar met 1 aanraking geneest, vergeeft en herstelt.

Dat wij als mensen geneigd zijn om op allerlei manieren en op verschillende plaatsen hulp te zoeken. Wij zijn geneigd om antwoorden te vinden of op onze eigen kracht door te gaan met het leven. Terwijl wij ons moeten vasthouden aan Jezus en naar Hem moeten uitroepen, omdat Hij waarlijk de weg, de waarheid en het leven is.

Daarnaast heb ik er ook uit gehaald dat ons verleden niet onze toekomst hoeft te bepalen. Dingen die wij hebben gedaan of situaties waar wij doorheen zijn gegaan, kan Jezus instant omkeren ten goede. Wij hoeven niet met schuld of gebrokenheid rond te lopen. Hij ziet ons wel degelijk en wil ons herstellen.

Ik adviseer dit boek aan iedere dame, jong en oud om een keer te lezen. Het is een spannend boek en heel makkelijk te lezen. Je wilt blijven lezen, omdat je echt wordt meegenomen in het verhaal. Dus ook voor de dames die niet graag lezen, daag ik jou uit om dit boek juist te lezen. Eenmaal begonnen, zal je het vast niet willen laten liggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

web design zwolle