Blog

God’s werk gaat door in Rotterdam-West!

Pastor Molina vertelt hoe het gaat met het pionierswerk in Rotterdam-West. Sinds de lockdown zijn wij in Rotterdam West terug gegaan naar de huiskamer. Na enkele moeilijkheden met het gebouw zijn wij nu op zoek naar een nieuw gebouw. Ondanks dit zien wij God bewegen in de kerk. Via de online diensten op Zoom zien wij familieleden, collega’s en kennissen die regelmatig naar de dienst kijken. Elke zondag nodigen wij een groep kerkmensen uit om de diensten fysiek mee te maken.

In de corona periode heeft God mensen toegevoegd aan de kerk. Zo is een jongeman na een uitnodiging bij ons in de keuken tot bekering gekomen. Nu vier maanden later gaat hij mee op straat en wilt hij zich laten dopen. Ook een tiener meisje die voor de coronamaatregelingen al bij ons in de kerk zat, heeft in deze coronatijd besloten zich te laten dopen. Een terugvaller belde me op en zei dat ze overtuigd was dat ze God weer moest gaan dienen. Ze kwam terug naar de kerk en is altijd aanwezig, gaat de straten op en geeft haar tiende. Ondanks de mondkapjes zijn wij als kerk toch de straat op gegaan om mensen te bereiken voor Gods koninkrijk. Mensen blijven staan en we hebben veel bekeerlingen op straat. De mensen die wij aanspreken zijn overtuigd van zonde en gewillig om God te accepteren. Het is nog wel een drempel om ook naar de dienst te komen, maar ook daar geloven wij God voor.

Daarnaast werkt God ook in ons gezin. Lillians’ collega vroeg om haar tiener dochter te helpen. Sindsdien is er regelmatig contact en komt zij naar de diensten. De kinderen zijn betrokken in de kerk en nemen goede beslissingen voor God. Ze getuigen op school en werk het is mooi om te zien dat zij ook naar de kerk komen. Verder oefenen zij regelmatige met de band OTG en staan klaar om te muziek te maken ‘Just in case’. Elke zaterdag genieten zij mee van de One80 van Zwolle.

Wij zijn nu druk bezig met het voorbereiden voor een online kerstnachtdienst.

Een ding wat echt is gebleken in deze tijd: God is nog steeds en altijd in controle.

Wij gaan door met impact maken in Rotterdam-West! Bedankt voor jullie gebeden! Bid voor ons en wij bidden ook voor jullie.

1 reactie

  1. Jeroen

    21 maart 2021 • 21:48 uur

    Bedankt,Heer voor alles wat U ons geeft. Liefde, blijdschap en vrede dat ontvangen wij door Uw woord te lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

web design zwolle