Poll

Er zijn weer verkiezingen!

16 maart 2021 • Marcel

Deze week zijn er week verkiezingen voor de tweede kamer. Veel mensen vinden wel iets van de politiek in Nederland. Moeten we meer of minder coronamaatregelen hebben? Doen we genoeg of juist te veel aan het klimaat? Wordt er voor genoeg banen gezorgd of moeten mensen zich zelf omscholen?

Weet je nog niet op welke partij? Dan kun je jezelf informeren door één van de verschillende stemwijzers te doen.

Ik heb bijvoorbeeld de stemwijzer gedaan op stemwijzer.nl. Hier moest ik 30 vragen over verschillende onderwerpen beantwoorden. Uit de stemwijzer kwamen voor mij FvD, de SGP en Ja21 op de top 3. Op deze manier kwam ik er achter welke partijen vergelijkbare standpunten hebben als ik. Ik ga zelf in ieder geval op één van deze 3 partijen stemmen.

Weet jij al waar je op gaat stemmen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

web design zwolle