Interview

Hoe kijken onze kerkleden naar de conferentie?

23 februari 2021 • Swantje
 

Amy & Nick uit Utrecht-West:

1. Vertel een beetje: Hoe hebben jullie de afgelopen zomerconferentie beleeft?

Afgelopen conferentie vonden wij het zo jammer dat we niet naar Zwolle konden met zijn alle. Wij misten de sfeer, de bidstonden en al onze lieve vrienden. We keken in de ochtenden lekker thuis en in de avonden in de kerk bij pastor en Leyla. Het lukte ons wel om te concentreren alleen miste we enorm de conferentie sfeer. Die was wel echt anders online.

2. Gaan jullie deze conferentie iets anders doen dan in de zomer?

Deze conferentie proberen we meer in de kerk te zijn. Hoe meer zielen, hoe meer vreugde! En natuurlijk verwachten wij weer van God te horen zoals elke conferentie. Dit keer verwacht ik (Amy) toch wat specifieker en geloof ik in doorbraak voor de gemeente in deze tijden!

3. Hebben jullie een leuke tip voor andere mensen om optimaal van de digitale conferentie te genieten?

Een leuke tip? Hm… Sowieso is een goede tip om alsnog tijd te investeren in de bidstonden thuis voor de diensten beginnen. Dat geeft zo’n andere dimensie wanneer je de preken hoort. Gods aanwezigheid vestigen met elkaar tijdens de conferentie is zo belangrijk! En dat kunnen we nog steeds doen, gezamenlijk thuis.

4. Als jullie aan het thema van de conferentie denken ‘signal to partner’ wat roept het bij jullie op, oftewel wat verwachten jullie van de conferentie?

Elke conferentie verwachten wij een bevestiging op een grote oogst. We hebben altijd het geloof dat God nog een grote opwekking gaat geven en ons klaarmaakt hiervoor. Vooral in deze tijd verwachten wij de terugkomst van Jezus. Maar voor die tijd geloven wij dat God nog de netten bijna laat scheuren, zoveel zielen gaan er gered worden door Zijn genade. We hebben elkaar juist in deze tijd zo hard nodig, dus we helpen iedereen graag om de netten binnen te halen. In eenheid staan we in God’s Koninkrijk sterk. En we hopen dat die eenheid in deze covid-tijd extra versterkt word deze conferentie!

Cynthia uit Maastricht:

1. Vertel een beetje: Hoe heb je de afgelopen zomerconferentie beleeft? 

Bijna alle diensten heb ik in de kerk gekeken. 

2. Ga je deze conferentie iets anders doen dan in de zomer?

Nee, deze conferentie wil ik ook graag samen met anderen in de kerk gaan kijken. 

3. Heb je een leuke tip voor andere mensen om optimaal van de digitale conferentie te genieten?

Open je hart voor Gods Woord en geniet samen met je zusters en broeders. Met donuts! 

4. Als je aan het thema van de conferentie denkt ‘signal to partner’ wat roept het bij op, oftewel wat verwacht je van de conferentie?

Vraag anderen of je kunt helpen want door samen te werken kan je meer bereiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

web design zwolle