Blog

De playlist van Virgil

23 mei 2020 • Marcel

Komende weken stellen we kerkleden aan je voor…alleen niet op de gebruikelijke manier, maar door een kijkje te geven in de keuken, boekenkast of muziek playlist. Wil jij ons ook een kijkje geven in je keuken, boekenkast of playlist? Stuur dan een bericht naar de redactie!

Deze week nemen we een kijkje in de playlist van Virgil.

Welke nummer staat non-stop aan bij jou in de auto?

”El Caballero De La Cruz” van Bobby Cruz staat vaak aan in de auto, vooral met zomerse temperaturen. Christelijke salsa is wel mijn favoriet.

Wat is het laatste nummer dat jij geluisterd hebt?

Het laatste lied wat ik geluisterd heb? Ik luister bijna op elk moment van de dag muziek. Soms ook klassiek en soms ook gewoon de geluiden van de omgeving. Ik woon in het centrum van Zwolle, en hoor dan om de zoveel tijd het carillon van de peperbus. Dat is wel een genot, de klokken luiden dan mooi door het centrum.

Favoriete aanbiddingsnummer?

Dat is “Contigo”,de Spaanse versie van Elevation Worship (With You), dat God altijd bij ons is.

Welk lied heeft voor jou een bijzondere betekenis?

Dit is dan geen Christelijk lied, maar dit nummer heb ik gezongen voor mijn oma op haar begrafenis: ”Breng me naar het water”, van Marco Borsato.

Welke band komt het vaakst voor in jouw playlist?

Qua bands/muziekgroepen ’t zijn voornamelijk playlists die ik luister. Gewoon een mix van alles.
Salsa, bachata, hiphop, soul, jazz, klassiek… ik luister het allemaal.

Bedankt voor dit kijkje in jouw playlist Virgil!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

web design zwolle