Blog

De playlist van Ryan

6 juli 2020 • Marcel

Komende weken stellen we kerkleden aan je voor…alleen niet op de gebruikelijke manier, maar door een kijkje te geven in de keuken, boekenkast of muziek playlist. Wil jij ons ook een kijkje geven in je keuken, boekenkast of playlist? Stuur dan een bericht naar de redactie!

Deze week nemen we een kijkje in de playlist van Ryan L’acosta.

Welke nummer staat non-stop aan bij jou in de auto?

Momenteel Cyah Wait van Samuel Medas. Symen stuurde mij een album van hem en afgelopen week heb ik zijn muziek grijsgedraaid..
Mooie tekst en geweldige song.. Hier word ik gewoon blij van en kan ik echt hele dag op viben! Heerlijk!

Wat is het laatste nummer dat jij geluisterd hebt?

Presence van Samuel Medas.

Favoriete aanbiddingsnummer?

”I will worship You” van Matthew Ward. Echt een prachtig aanbiddingslied. Zijn muziek is echt gezalfd en geeft altijd een goede boost!????????????

Welk lied heeft voor jou een bijzondere betekenis?

Heel veel wel, maar als ik er ééntje mag noemen: Close van Marvin Sapp.
Dit lied heeft mij vorig jaar erg bemoedigd na een miskraam van 8 weken, terwijl we al ruim 8 jaar een kind wilden. Toen zat ik best wel diep en kwam dit lied op. Was een enorme bemoediging voor mij dat we voor onze doorbraak en overwinning zaten.
2019 is een zwaar jaar geweest wat dat betreft met meerdere miskramen. Ik heb toen veel tranen gelaten en dit lied vaak geluisterd. Nu zijn we een jaar verder en zijn we enorm gezegend met de komst van een zoon! Echt bizar en een groot wonder! ????????

Welke band komt het vaakst voor in jouw playlist?

Fred Hammond & Juan Luis Guerra

Welk nummer maakt jou aan het lachen?

”Caribbean Christan” van Jason Nurse. Als ik dit lied hoor, komt er altijd een glimlach op mijn gezicht en kan ik meestal niet stil blijven zitten.????????

Bedankt voor dit kijkje in jouw playlist Ryan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

web design zwolle