Interview

A marriage after God & Boundaries

13 maart 2021 • Shurley

Vandaag neemt Carly Burghard uit de Purmerend kerk, ons mee in haar bevindingen over de volgende boeken. Met onder andere de volgende krachtige quote,

God is intens geïnteresseerd in onze relaties en wilt ons helpen om Zijn wil te doen…

lees snel verder…

Ik heb “a marriage after God” gelezen begin dit jaar en ik vond het een erg goed boek! Ik lees nu het boek “boundaries” geschreven door Dr Henry Cloud en vind dat boek ook echt een aanrader.

A marriage after God is geschreven door een echtpaar die alles kapot had gemaakt in hun eigen huwelijk en daarna herstel hebben ervaren. Zij bemoedigen echtparen om God compleet te betrekken in hun relaties en een prioriteit te maken om Zijn wil te doen.

Boundaries (Grenzen) gaat over… grenzen stellen! ???? In alle aspecten van je leven van familie tot werk tot technologie en dan vanuit een bijbels perspectief!

Van alle twee boeken kan ik veel leren. Verder merk ik dat je groei gaat ervaren, waar je veel aandacht aan besteed.

Van Marriage After God: God is intens geïnteresseerd in onze relaties en wilt ons helpen om zijn wil te doen.
Boundaries: Hoe je met liefde grenzen kan stellen, ook bij het dienen en houden van mensen om je heen. Ik heb dit boek nog niet uit maar het zijn zeker Bijbelse principes die toegelicht worden.

Naast bovenstaande boeken blijft CS Lewis een van mijn favoriete schrijvers en voor vrouwen: Fervent door Priscilla Shirer heeft mij enorm geïnspireerd!


Als je echt niet van lezen houdt zijn audio boeken een goede oplossing.
En ik zou zeggen gewoon beginnen! Vorig jaar probeerde ik 20 minuten per dag te lezen en heb daar door meer boeken gelezen in een jaar dan ik verwacht had!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

web design zwolle