Blog

Unmute de stem van God

24 maart 2021 • Swantje
 

Het is niet makkelijk om Gods stem te verstaan in deze drukke maatschappij. We worden overspoeld met meningen, theorieën en appjes, waardoor Gods stem makkelijk naar de achtergrond verdwijnt. Ik zou graag veel meer van Gods stem willen horen en door zijn Geest geleid willen worden in het dagelijkse leven. 

En daarom start ik vandaag met een challenge!

De komende 3 weken neem ik bewust de tijd om God stem te horen. Ik wil Gods stem op “unmute” en de stemmen om mij heen op “mute” zetten. „God wat wilt u zeggen? Waar wilt u dat ik heenga? Wat wilt u dat ik doe? Leid mij naar de juiste plek, op het juiste moment, met de juiste mensen.“

En raad eens… meteen naar het bidden van het gebed begon God te spreken met de woorden die Hij tegen Jeremia zei: „Roep tot Mij en Ik zal u antwoorden en u grote, ondoorgrondelijke dingen verkondigen, waarvan gij niet weet.“ (Jeremia 33:3)

Ik werd er even stil van. En ontzettend enthousiast! Als dit het begin is, dan ben ik erg benieuwd naar wat God nog gaat doen en spreken. 

De komende weken zal ik updates posten over mijn ervaringen. Wil jij ook meedoen? Laat het dan hieronder weten en deel je ervaringen met mij. 

2 reacties

  1. Ellen

    26 maart 2021 • 19:19 uur

    Wauw Swantje, wat een prachtige ervaring met God! Ik doe de challenge met je mee! Inspirerend!

  2. Geerke

    26 maart 2021 • 23:12 uur

    Sinds het lezen van deze column speelt de challenge door mijn hoofd. Wat een mooie en krachtige zin: unmute Gods stem. Daar ga ik me komende 3 weken op richten. Thanks voor het delen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

web design zwolle